Thema van de nieuwe editie van magazine Sterk! is ‘Gepersonaliseerde zorg’. Aan het woord komt onder andere Roy Otten, hoofd Research & Development. Hij zegt: “Bij de aanpak van complexe problemen is het cruciaal om te kiezen voor maatwerk. Dat voorkomt verergering van de problemen en verkort de behandelduur.”

 

Behalve het interview met Roy Otten lees je in Sterk! meer boeiende verhalen, die het thema in meer of in mindere mate raken. Zo maakten de huisgenoten Marco, Marco en Peter een gezamenlijk Toekomstplan, met als resultaat dat ze elkaar beter begrijpen en dat de begeleiding beter snapt wat ze willen. Wesley vertelt over zijn ervaringen met wonen in De Bijenkorf, de nieuwe vervolgvoorziening voor jongeren met een laag IQ en ernstige gedragsproblemen. De redactie nam bovendien een kijkje bij JJI Lelystad, dat succesvol kennismaakte met Gezinsgericht werken.

 

Sterk! is het magazine van Pluryn, bestemd voor relaties, medewerkers en cliënten/jongeren.  Je kunt Sterk! hier lezen of bestellen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]