> 
 > 
 > 

Naast de gezinsgroepen kent De Hoenderloo Groep logeer-/weekendgezinnen. Gezinsgroepouders hebben eens per twee weken een weekend vrij. Omdat niet alle jongeren naar hun eigen ouders kunnen, gaan zij naar logeer-/weekendgezinnen. Dit zijn echtparen in dienst van De Hoenderloo Groep die in hun eigen huis en omgeving werken. Er staan twee huizen voor logeer-/weekendgezinnen op het terrein in Hoenderloo.

 

Het is vooral de bedoeling dat de logeergezinnen de jongeren een leuke tijd bezorgen. Het idee erachter is dat de jongere (wanneer dat nodig is) afstand kan nemen van De Hoenderloo Groep en nieuwe energie kan opdoen. Vooral van de dagelijkse dingen bloeien jongeren zichtbaar op. Boodschappen doen, op familiebezoek gaan of winkelen vinden ze vaak leuk. De jongeren waarderen het om in een gewoon gezin mee te draaien. De Hoenderloo Groep biedt haar logeergezinnen begeleiding en ondersteuning door een maatschappelijk consulente. Daarnaast is De Hoenderloo Groep 24 uur per dag beschikbaar voor advies of opvang bij calamiteiten.

 

Wij zijn soms op zoek naar logeergezinnen voor jongeren. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over wat dit inhoudt? Neem dan contact met ons op via T 055 - 378 88 00. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan de afdeling M&O, Postbus 73, 7350 AB Hoenderloo.

 

>> Terug

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]