> 
 > 
 > 

Gezinsgroepouders van de gezinsgroepen hebben eens per twee weken een weekend vrij en hebben uiteraard ook vakantie. Omdat niet alle jongeren naar hun eigen ouders kunnen, gaan zij tijdens het verlof van de gezinsgroepouders naar logeergezinnen. Deze logeerouders zijn in dienst van De Hoenderloo Groep. Er zijn op dit moment vier vaste logeergezinnen. De meeste van hen verzorgen hun werkzaamheden vanuit hun eigen woning, buiten het DHG terrein. Sommige logeergezinnen hebben eigen kinderen en soms zijn er huisdieren aanwezig.

 

De logeergezinnen bieden de jongeren die binnen het eigen netwerk geen verlofmogelijkheden hebben een professionele, stabiele en vertrouwde logeerplek. De logeerouders ondernemen geregeld activiteiten, maar de jongeren moeten zich soms ook zelf vermaken. De logeerouders begeleiden hen daarbij en helpen de jongere zijn of haar vrije tijd vorm te geven.

 

De Hoenderloo Groep biedt haar logeergezinnen begeleiding en ondersteuning. Daarnaast is De Hoenderloo Groep 24 uur per dag beschikbaar voor advies of opvang bij calamiteiten.

 

Wij zijn soms op zoek naar logeergezinnen voor jongeren. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over wat dit inhoudt? Neem dan contact met ons op via T 088 – 779 51 00 en vraag naar de coördinator logeergezinnen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]