Met de plaatser (contactpersoon, voogd, gezinsvoogd) spreekt het klantenbureau een dag af voor de kennismaking én plaatsing van uw zoon/dochter. U krijgt hiervoor een uitnodiging. De kennismaking duurt voor u en de plaatser ongeveer twee uur.

 

Een medewerker van het klantenbureau ontvangt alle betrokkenen. Hij/zij geeft een korte uitleg over De Hoenderloo Groep. Daarna neemt de behandelcoördinator het gesprek over. Vervolgens neemt u afscheid van uw zoon/dochter op de leefgroep/gezinsgroep.

 

De volgende dag volgt voor de jongere een gesprek met een gedragswetenschapper van het Hoenderloo College om het onderwijstraject te bespreken.

 

Oriënterend gesprek voor plaatsing

Wilt u voorafgaand aan plaatsing een bezoek brengen aan De Hoenderloo Groep voor een persoonlijke kennismaking? Dat kan. Een medewerker van het klantenbureau vertelt u dan over de werkwijze van De Hoenderloo Groep, de jongeren die er verblijven en hoe alles in z'n werk gaat. U kunt dan ook alvast een indruk krijgen van de omgeving.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantenbureau van De Hoenderloo Groep, T 088 - 779 51 45.Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]