> 
 > 

De Hoenderloo Groep is een 3 milieuvoorziening. Dat betekent dat wonen, onderwijs/arbeidsintegratie en vrije tijd op het terrein worden aangeboden. Ook heeft De Hoenderloo Groep een uitgebreid, geïntegreerd (GGZ-)behandelaanbod.

Wonen

Centraal staat de zorg voor een veilige, stabiele leefomgeving. Dit biedt jongeren de mogelijkheid tot rust te komen en zich te ontplooien. Meer over wonen bij De Hoenderloo Groep.

Onderwijs

Bij een gedegen opvoeding hoort onderwijs. Immers, met een diploma of certificaat op zak wordt de kans op een vervolgopleiding of een baan groter. Meer over onderwijs bij De Hoenderloo Groep.

Activiteiten

Op het gebied van vrije tijd zijn er veel mogelijkheden op en om het terrein van De Hoenderloo Groep. Jongeren kunnen zelf kiezen wat ze leuk vinden. Er bestaan vaste clubs zoals Hoenderloo TV-club, meidenknutselclub en sportclubs zoals voetbal, fitness en dansen. Daarnaast organiseren we regelmatig een filmavond of een sportdag. Meer over activiteiten bij De Hoenderloo Groep.

Therapie & Training en Behandeling

Therapie & Training spelen bij De Hoenderloo Groep een geïntegreerde rol in de totale behandeling. Uw kind wordt gezien door een GZ-psycholoog of psychiater en aan de hand daarvan geven we vorm aan de behandeling.

Meer over Therapie & Training bij De Hoenderloo Groep.

Meer over Gezinsbehandeling binnen De Hoenderloo Groep. 

 

Heeft een jongere GGZ zorg bij De Hoenderloo Groep, dan gelden de algemene leveringsvoorwaarden ggz.

 

 

Meer informatie over JeugdzorgPlus leest u hier

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]