> 
 > 

Op 9 oktober 2013 vond op Basisschool de Kakelhof in Hoenderloo de doe-ochtend plaats. Kinderen, leerkrachten en ouders staken op deze ochtend gezamenlijk de handen uit de mouwen. Ze lieten het schoolplein van de Kakelhof er weer spik en span uitzien. Dit initiatief werd enorm gewaardeerd. Als blijk daarvan mochten alle kinderen en juffen gaan lunchen bij restaurant Le Trainnee in het Multifunctioneel Leercentrum van De Hoenderloo Groep. In dit restaurant koken en bedienen jongeren van De Hoenderloo Groep.


Basisschool De Kakelhof luncht bij DHG

Op donderdag 21 november jl. was het dan zover. Om 12.00 uur ging de hele school richting De Hoenderloo Groep: 56 leerlingen met leerkrachten en ouders. Daar werden ze met een warm welkom ontvangen. De tafels stonden allemaal gezellig gedekt klaar en per groep was er een tafel beschikbaar.

Nadat iedereen een plekje had gevonden, konden de kinderen per tafel langs het buffet. En wat was dat een feest! Er waren lekkere broodjes knakworst (een schot in de roos), harde en zachte bolletjes met hartig en zoet beleg en als klap op de vuurpijl waren er zelfs puddingbroodjes voor de liefhebbers. Er was volop keus en dat was voor sommige kinderen dan ook wel even lastig kiezen. Aan alles was gedacht en op de tafels stonden zelfs kleurplaten en potloden.

De zeer vriendelijk en gastvrije bediening zorgde ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. Per tafel was er een medewerker die drankjes kwam opnemen en regelmatig informeerde of de gasten nog iets nodig hadden. Zo rond 13.00 uur had iedereen genoeg gesmuld en vertrokken de bezoekers weer richting de Kakelhof, maar niet zonder dat alle kinderen nog een klein cadeautje mee kregen.

Het was een goed verzorgde en zeer gezellige lunch. De Kakelhof wil De Hoenderloo Groep en alle jongeren heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de goede service. De lunch is mogelijk gemaakt dankzij de subsidie van Young 055 die de Dorpsraad Vereniging Hoenderloo’s Belang ter beschikking stelde.

 

11-12-2013 09:30u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]