> 
 > 


Logo Gelderse Week van de Jeugdzorg 2013

Net als voorgaande jaren opent De Hoenderloo Groep tijdens de Gelderse Week van de Jeugdzorg weer haar deuren. Bent u bestuurder of ambtenaren en wilt u kennismaken met De Hoenderloo Groep, de jongeren die er verblijven en de professionals die er werken?
Wij ontvangen u graag op 12 of 13 november a.s.

 

Kijk op de website van de Gelderse Jeugdzorgstages voor meer informatie. U kunt zich hier ook aanmelden.

 

Wethouder Marije Eleveld komt op 12 november naar Hoenderloo. Komt u ook?

 

Week van de Jeugdzorg 2013
In 2013 vindt de traditionele Week van de Jeugdzorg weer plaats van 9 t/m 16 november. In deze week is er extra aandacht voor gezinnen die met jeugdzorg te maken hebben en de personen in hun omgeving.
De week wordt georganiseerd door een groot aantal jeugd(zorg)organisaties en de provincie Gelderland.

 

In de buurt van…
Dit jaar is het thema ‘Jeugdzorg in de buurt van…’. Dit kan letterlijk in de woonwijk van het gezin zijn, maar het kan ook de betekenis hebben van die personen die ouders of kinderen in hun nabijheid toelaten. Jeugdzorg kent uiteenlopende verhalen van kinderen, jongeren, hulpverleners en vrijwilligers. Door verschillende en authentieke verhalen uit de Gelderse jeugdzorg te vertellen, wordt ook voor anderen duidelijk wat er in de jeugdzorg zoal gebeurt en verandert. Ook gemeenten krijgen een steeds beter beeld hoe zij de lokale jeugdzorg onder hun verantwoordelijkheid gaan invullen. Dit wordt tevens belicht tijdens de Week van de Jeugdzorg.

Meer: http://www.weekvandejeugdzorggelderland.nl/

30-09-2013 22:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]