> 
 > 


boekpresentatie-Noa1 ‘Op jonge leeftijd (over)leven met PTSS, depressiviteit, anorexia en zelfbeschadiging’ staat er voor op de kaft. En dat is dan ook precies waarover het boek ‘Winnen of Leren’ van Noa gaat. Trots presenteerde ze de kersverse uitgave in het MLC, op het terrein van De Hoenderloo Groep.

Noa verbleef na diverse opnames binnen JeugdzorgPlus en psychiatrie een periode bij Smaragd, op de Kop van Deelen van De Hoenderloo Groep. Tijdens de behandeling bij Smaragd schreef ze haar boek.

“Met dit boek wil ik stigma’s doorbreken en ik hoop dat er aandacht komt voor de manier waarop de zorg is georganiseerd. Ik ben doorgeschoven van plek naar plek en moest soms lang wachten. Denk ‘out of the box’ bij de behandeling. Dat deden ze bij Smaragd”, aldus de schrijfster tijdens de boekpresentatie.

Ze vertelt in haar boek over haar complexe problematiek en de behandeling die ze kreeg bij diverse instellingen. Na een moreel beraad woont Noa nu weer thuis, bij haar ouders. Zij is onder behandeling van een psychiater en volgt onder andere therapie op gebied van traumaverwerking.

Bij de boekpresentatie waren naast vrienden, familie en mensen en mensen uit het persoonlijke netwerk van Noa, ook medewerkers aanwezig die betrokken waren bij haar behandeling. Ze gaf het boek in eigen beheer uit. Het is voor €23,50 verkrijgbaar via de website van Boekscout. 27-11-2018 10:51u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]