> 
 > 


Zondag 11 april zijn ze klaar voor de start. Na uren trainen in sneeuw, regen en zon en met heel wat kilometers in de benen, lopen 62 jongeren en 35 medewerkers van DHG samen met loopcoaches van ASR 5 of 10 kilometer tijdens de Marathon van Rotterdam. Ze hebben er zin in!

 

De ASR Jongeren Run is gestart in 2007 en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Fortis Foundation Nederland. ASR-medewerkers fungeren als persoonlijke coach/supporter van de jongeren en in januari gingen zij samen het hardlooptraject in. Om aanstaande zondag na 5 of 10 kilometer uiteindelijk de eindstreep te halen in Rotterdam.
Vorig jaar won ASR met dit project – dat onderdeel is van het programma Verzekerd van Jeugdzorg - zelfs de SponsorRing in de categorie Maatschappij: een jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcase.

 

De ervaring van vorige jaren heeft geleerd dat het sportevenement voor jongeren en volwassenen een waardevolle, positieve ervaring is. Jongeren zijn trots op hun prestatie, die ze helemaal op eigen kracht hebben geleverd. Een ASR-medewerker schrijft in een blog: “Ik kijk uit naar 11 april waar we met veel energie de jongeren over de finish heen coachen”.

 

Iedereen die mee doet aan de ASR Jongeren Run, heel veel succes!

06-04-2010 06:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]