> 
 > 

Vorige week verscheen de nieuwe editie van DeBuut, het magazine van Pluryn. DHG is onderdeel van Pluryn. DeBuut wordt verspreid onder externe relaties van Pluryn en onder medewerkers.


Thema van deze editie van DeBuut is wonen. Wonen is een bijzonder actueel item binnen Pluryn. Er wordt momenteel enorm veel gebouwd op de diverse terreinaccommodaties, waaronder Het Hietveld, Jan Pieter Heije, De Winckelsteegh en Kemnade. Overal schieten de nieuwe woongebouwen uit de grond. En daar komen nog bij de minder omvangrijke bouw- en verbouwactiviteiten op andere locaties. Pluryn investeert momenteel maar liefst 100 miljoen euro in gebouwen. Pluryn wil cliënten de beste zorg bieden, wonen maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Om te laten zien welke vormen van wonen Pluryn aanbiedt, schoof de redactie aan tafel bij diverse cliënten.
Een jaar na de fusie tussen Pluryn en De Hoenderloo Groep (DHG) komen ook Ilse Tamrouti en Hannie Kuiper aan het woord. Beide RVE-managers van DHG vertellen over de laatste stand van zaken op weg naar een ‘onderscheidend DHG’. Verder verhaalt Ignace Vermaes over de activiteiten van zijn nieuwe afdeling Research & Development.
De redactie bezocht bovendien Bloesem Theehuis, de jongste maatschappelijke onderneming van Pluryn en er is aandacht voor de transitie van extramurale AWBZ-zorg naar de WMO, ook een onderwerp dat momenteel zeer actueel is.
Ontvangt u DeBuut niet? Lees dan hier de online versie. Of vraag hier een exemplaar aan.

20-02-2012 13:00u

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]