> 
 > 

Erwin Duits is, met ingang van 1 november 2012, benoemd tot directeur van De Hoenderloo Groep. Tot die tijd is Erwin nog manager van de buitenlocaties van orthopedagogisch behandelcentrum Jan Pieter Heije, eveneens onderdeel van Pluryn.


Erwin Duits zal De Hoenderloo Groep in de functie van directeur zowel intern als extern vertegenwoordigen. Hij wordt verantwoordelijk voor zowel Open Jeugdzorg, JeugdzorgPlus als het Hoenderloo College.

“Het is mijn uitdaging om voor en samen met de jongeren de weg naar zelfstandigheid en optimale integratie te vinden. De 4 milieusvoorziening van De Hoenderloo Groep is daarbij uniek. Het samenkomen van wonen, onderwijs, vrije tijd én arbeidsintegratie geeft de juiste ondersteuning en maakt de kans van slagen groot”, aldus de nieuwe directeur.

 

Erwin ging op dinsdag 23 oktober in de functie van directeur van DHG mee naar Den Haag om aandacht te vragen voor de positie van De Hoenderloo Groep als landelijk gespecialiseerde orthopedagogische instelling. Jongeren van DHG deelden daar het DHG magazine uit op het Binnenhof. Bekijk hier het filmpje.

 

 

 

25-10-2012 14:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]