> 
 > 

Kom naar de informatieavond op donderdag 13 september om 20.00 uur in Hoenderloo


Ik zoek een gastgezin

De Hoenderloo Groep zoekt gastgezinnen voor jongeren die in het weekend niet naar huis kunnen. Enthousiaste gezinnen, die één van onze jongeren één of twee keer per maand een gezellig weekend gunnen. Zodat ook deze jongeren aan het eind van een drukke week kunnen uitkijken naar het weekend.
 
U hoeft geen speciale dingen te organiseren: gewoon meedraaien in uw gezin stellen jongeren enorm op prijs. Boodschappen doen, de auto wassen, winkelen of klussen rondom het huis. Zo zijn zij even uit de dagelijkse sleur van De Hoenderloo Groep, en kunnen zij nieuwe energie opdoen. Daarnaast is het zo dat de jongeren op deze manier de mogelijkheid hebben eens een gezin mee te maken dat rustig en ‘normaal’ functioneert, want helaas hebben ze vaak van huis uit niet zo’n goed referentiekader.
 
Als u een van onze jongeren regelmatig een fijn weekend wilt bieden, dan zorgt De Hoenderloo Groep voor een goede ondersteuning. Zo kunt u rekenen op een financiële tegemoetkoming voor onkosten en zijn we bereikbaar bij eventuele calamiteiten. Daarbij verzorgen we persoonlijke begeleiding en ondersteuning door een van onze netwerkconsulenten.

Meer weten?

Wilt u vrijblijvend meer weten over wat het inhoudt om gastgezin/netwerkgezin te zijn, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond op donderdag 13 september om 20.00 uur. De koffie staat klaar in Hoenderloo. Bent u van plan te komen, dan horen we dat graag van tevoren via jvijfwinkel@pluryn.nl of T 06 – 15 15 80 64. Voor andere vragen kunt u ook terecht bij netwerkconsulente Jos Vijfwinkel.

 

Bekijk ook onze flyer over netwerkgezinnen.

07-08-2012 22:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]