> 
 > 

Na veel voorbereidingen en overleggen met de afdeling Vrije Tijd & Vorming, het Multifunctioneel Leercentrum en een heleboel vrijwilligers, was het op woensdag 23 december eindelijk zover. De jongeren van De Hoenderloo Groep, die niet naar huis waren voor de kerstdagen, beleefden die dag een ‘Magische kerstmiddag’. De activiteit was georganiseerd door medewerkster Laura van der Worp, in samenwerking met het particuliere initiatief van Carla van der Worp.


magische kerstmiddag DHG

Het werd een prachtige dag voor de niet minder dan 48 deelnemers. Dit met dank aan alle donateurs en vrijwilligers. “De jongeren konden een keuze maken uit verschillende activiteiten: een bezoek aan de kapper, nagelstyliste, visagisten of fotograaf, een sessie met Hulphond, een PlayStation toernooi, toernooi Weerwolven, je eigen tas maken en ga zo maar door. Alle jongeren vermaakten zich uitstekend”, vertelt Laura.

Om 18:00 uur kregen zij bovendien een luxe diner geserveerd, volledig gedoneerd door restaurant Jackies in Deventer. Na het diner werd de dag besloten door een cabaretier die een vuurspuwshow deed buiten op het plein. Om 19:30 uur verlieten alle jongeren het gebouw met een tas vol cadeautjes en snoepgoed. Laura: “Kortom, een geweldige dag. Zonder alle professionals en vrijwilligers hadden we dit echter niet kunnen doen. We hopen dan ook dat wij volgend jaar weer op alle steun kunnen rekenen!”

 

 

 

28-01-2016 08:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]