> 
 > 


Inmiddels is het een tweejaarlijks terugkerend evenement: Hoenderloo’s Next Top Model (HNTM). Op maandag 12 april komen meiden, medewerkers van DHG en diverse bedrijven bijeen op de Kop van Deelen om er samen een mooie dag van te maken. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van Nationaal Fonds Kinderhulp en diverse bedrijven uit de regio.

 

HNTM is bedoeld voor alle meiden die bij DHG verblijven. Over het algemeen hebben zij al veel meegemaakt en is het zelfbeeld laag. Tijdens het evenement leren de meiden hoe ze zichzelf op een positieve manier presenteren en ervaren dat ze er mogen zijn. En natuurlijk leggen we ze ook gewoon lekker in de watten!

 

De voorbereiding van het evenement begint al op de gezins- of leefgroep. Hier bespreken meiden en groepsleiding onderwerpen als uiterlijke verzorging en hoe presenteer ik mezelf, hoe kom ik op anderen over.

 

Op 12 april nemen verschillende professionals de meiden flink onder handen. Kappers, stylisten en visagisten halen alles uit de kast om de meiden tiptop te verzorgen. Aan het einde van de dag volgt een fotoshoot door een professionele fotograaf. De mooiste foto’s die hieruit komen, mogen de meiden houden.

Sponsors, bedankt!
Om van HNTM een extra geslaagde dag te maken, heeft Nationaal Fonds Kinderhulp maar liefst € 2.500 beschikbaar gesteld. Ook de volgende bedrijven verlenen hun medewerking of doneren, waarvoor wij hen erg dankbaar zijn:

■ Waxx kappers
■ Bestseller
■ Oriflame
■ The Body shop
■ Fat boy
■ Trind Cosmetics
■ Schlecker
■ Schwarzkopf & Henkel
■ Dr. van der Hoog
■ Guhl/John Frieda08-04-2010 06:21u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]