> 
 > 

De reporters Steven en Lianno van Hoenderloo TV, het eigen televisiestation van De Hoenderloo Groep, hadden Tweede Paasdag een bijzondere ontmoeting toen zij een reportage maakten over de natuurbrand die in park De Hoge Veluwe woedde.


De reporters Steven en Lianno van Hoenderloo TV, het eigen televisiestation van De Hoenderloo Groep, hadden Tweede Paasdag een bijzondere ontmoeting. Zij gingen op pad om een item te maken over de natuurbrand die in het nabijgelegen Park de Hoge Veluwe woedde en stuitten bij het park per toeval op minister Yvo Opstelten van Veiligheid en Justitie. Steven en Lianno trokken hun stoute schoenen aan  en vroegen of ze met de minister mee mochten naar het getroffen gebied. Dat mocht en zie hier het resultaat. Een mooi filmpje over de brand op de Hoge Veluwe en het bezoek van de minister aan het getroffen gebied.

 

Monique Kokke, hoofd Bezoekersmanagement  van Nationaal Park De Hoge Veluwe, is onder de indruk van het werk van de jongeren. “De heren hebben op de dag zelf een professionele indruk achtergelaten en het resultaat ziet erg goed uit. Het is niet alleen mooi om te zien dat er interesse bestaat vanuit De Hoenderloo Groep, maar ook dat we als buren elkaar hiermee weten te vinden. Complimenten!”

 

 

29-04-2014 13:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]