> 
 > 

Vanaf heden is het Jaarplan 2015 van De Hoenderloo Groep te vinden op deze website. Dit Jaarplan wordt deze week breed verspreid onder Nederlandse gemeenten. Het biedt inzicht in de mogelijkheden van De Hoenderloo Groep voor jeugdzorg, JeugdzorgPlus en jeugd-GGZ. En de inzet van andere Pluryn-locaties ten behoeve van de huidige AWBZ gefinancierde zorg.


Jaarplan 2015 De Hoenderloo Groep

Samen staan wij voor grote veranderingen in de uitvoering van de jeugdzorg, jeugd-GGZ en jeugd-LVB. In de komende jaren moeten wij ervoor zorgen dat de jeugdzorg efficiënter wordt, minder nodig is, maar wel aanwezig is op die momenten dat de jongere en zijn/haar ouders het nodig hebben. Wij zijn allround omdat wij op alle zorgdomeinen expertise hebben: jeugd-LVB, JeugdzorgPlus, jeugdzorg en jeugd-GGZ. Wij kunnen schakelen tussen deze vormen van zorg en inzetten wat nodig is om de behandeling voor de jongere doeltreffend te laten zijn.

 

Heeft u de mailing gemist? U kunt het Jaarplan 2015 hier downloaden. De papieren versie is te bestellen via communicatie@pluryn.nl.

 

29-10-2014 13:30u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]