> 
 > 

Op donderdag 24 september vond de zesde Survivalrun van De Hoenderloo Groep plaats. Het was een geslaagde dag met bijna 300 deelnemers en een zeer uitdagend parcours. Ondanks dat het wat kouder was dan voorgaande jaren, was de sfeer goed. De jongeren lieten, onder begeleiding van hun groepsleiding, een enorme inzet zien. Tijdens de afsluitende BBQ reikte DHG-directeur Erwin Duits de prijzen uit.


survivalrun DHG 2015

Het was mooi om te zien hoe de teams samenwerkten. Moe, soms koud, maar zeker voldaan kwamen veel blije gezichten over de finish. De meeste groepen deden ongeveer 1.40 uur over het parcours.

Ook dit jaar wonnen leefgroep Berk (1.18.45) en leefgroep Aquamarijn (1.40.21) de eerste prijs in  hun categorie. In de categorie ‘oud’ was leefgroep Sardonyx de sterkste met een tijd van 1.21.36. Er waren zeer veel sportieve teams, maar het meest sportieve team was dat van Plurynlocatie De Beele uit Voorst. Van de gezinsgroepen was team 1, begeleid door Henk Zeevat, het snelste. Met zes man liepen zij een tijd van 1.21.15 uur.

Veel DHG-collega’s en vrijwilligers uit het dorp maakten de dag tot een succes.  Van parcours uitzetten tot ondersteuning, verzorgen van de lunch, de BBQ en het bemannen van de hindernissen. Iedereen veel dank voor de bijdrage! En natuurlijk applaus voor de jongeren en collega’s die meegedaan hebben. Klasse!

 

30-09-2015 12:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]