> 
 > 

Voor de eerste keer organiseert het dorp Hoenderloo een fair. Deze Hoenderloo Fair heeft als thema ‘Van Gogh, 125 jaar inspiratie’. Jongeren van DHG-gezinsgroepen staan op de markt met artikelen uit het Multifunctioneel Leercentrum. Kom het beleven op zaterdag 26 september van 14.00 tot 20.00 uur. De toegang is gratis voor jong en oud.


Hoenderloo Fair

In het weekend van 26 september komt er een einde aan de tentoonstelling ‘Van Gogh & Co, dwars door de collectie’ in het Kröller-Müller Museum. Op de Hoenderloo Fair kan iedereen zien en horen dat Hoenderloo zich ook heeft laten inspireren door 125 jaar Van Gogh. Bezoekers kunnen de smaak van Van Gogh proeven,  klaargemaakt door de plaatselijke horeca. Ze kunnen schilderen à la Van Gogh en er is een kunstmarkt in ‘t vernieuwde Dorpshuus. Verder is er een oldtimer Rally en maakt de jury de winnaars van de zonnebloemenwedstrijd bekend. 

De Hoenderloo Groep doet mee met een vertegenwoordiging van de gezinsgroepen. De jongeren staan op de markt met spullen die leerlingen van het Hoenderloo College maakten. De houtafdeling van het Multifunctioneel Leercentrum leverde decoratiemateriaal, bankjes en dienbladen in de vorm van Van Goghs schilderspalet. De metaalafdeling maakte vuurschalen. De keuken zorgt voor krentensloffen met spijs. Daarnaast helpen DHG-medewerkers met het vervoeren van materiaal en het opzetten van kraampjes.

Meer informatie: www.hoenderloofair.nl

23-09-2015 14:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]