> 
 > 

Jongeren en pedagogisch medewerkers van De Hoenderloo Groep collecteren al jaren voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Andersom doet Kinderhulp een duit in het zakje van De Hoenderloo Groep. Van 10 t/m 15 april is de collecteweek.


collectebus Kinderhulp

Jeanine Wesselink, pedagogisch medewerkster bij De Hoenderloo Groep. “Ik werk nu zo’n zes jaar bij De Hoenderloo Groep en ben een aantal jaren geleden benaderd door Kinderhulp met de vraag of ik met jongeren wil collecteren. Meteen werd ik enthousiast. We collecteren voor een goed doel en bovendien verdienen we er wat geld mee voor de jongeren bij De Hoenderloo Groep. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld bordspellen, leesboeken, voetballen of een zwembadje voor in de zomer aanschaffen.”

 

Regio-coördinator Isabella Kempers van Nationaal Fonds Kinderhulp: “Wij vinden dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Zij kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken. Omdat ook zij meetellen en een mooie toekomst verdienen.”

 

De collecteweek is van 10 t/m 15 april. Meer informatie www.kinderhulp.nl

 

05-04-2017 10:30u

 

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]