> 
 > 

De wens van de Jongerenraad van DHG ging donderdag 1 november in vervulling: toen ging het jongerenintranet voor jongeren van DHG online. Het is aan de ene kant een belangrijk informatiemiddel voor de jongeren, met bijvoorbeeld nieuwsberichten, filmpjes van het eigen kanaal Hoenderloo TV en informatie over de vertrouwenspersoon. Aan de andere kant is het een communicatieplatform voor jongeren.


Jongerenintranet DHG Plein ging 1 november 2012 live

Gerard Meuleman, coach van de Jongerenraad en redactielid: “Het DHG Plein is afgeleid van het Pluryn Plein, het succesvolle cliëntenintranet dat in 2010 is geïntroduceerd binnen Pluryn. Het is niet alleen een informatiemiddel en communicatieplatform, maar het DHG Plein is ook gewoon leuk. De jongerenredactie publiceert grappige filmpjes van YouTube, er staan spelletjes op en jongeren kunnen foto’s aanleveren bij de redactie om te plaatsen. We hopen dat het een groot succes wordt”.

 

Op 1 november werd het DHG Plein op een feestelijke manier geïntroduceerd in het Multifunctioneel Leercentrum in Hoenderloo.

 

 

07-11-2012 09:30u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]