> 
 > 

Op 15 en 16 december vond de jaarlijkse Kerst Inn plaats op het terrein van De Hoenderloo Groep. Dit jaar met als thema 'The Real Story'. Jongeren, medewerkers, ouders en dorpsgenoten beleefden het echte kerstverhaal in korte toneelstukjes verdeeld over verschillende locaties. De tocht startte bij een leefgroep, naar de Soos, de dramatherapieruimte, het veld en natuurlijk een stal. De ezel was helaas te wild, maar een bokje nam zijn plaats in.


Kerst inn 2015

Jongeren en medewerkers uit de hele organisatie hebben geoefend, werden in kostuum gehesen, zijn geschminkt en speelden de sterren van de hemel. De engel stond in een hoogwerker te zingen in een veld met herders. Zelfs de aanwezige schapen werden er stil van.

 

Ook dit jaar waren we onder de indruk van de talenten die we in ons midden hebben. Ondanks de regen van woensdag ging de voorstelling gewoon door. Na afloop kregen de jongeren een kerstpakket aangeboden door een stichting. Met de nodige bravoure en een bedankje werd die in ontvangst genomen. We kunnen terugkijken op een mooie Kerst Inn en vooruitkijken naar een goede Kerst.

 

17-12-2015 13:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]