> 
 > 

Op dinsdagavond 19 december was er bij De Hoenderloo Groep een Kerst Inn. Verspreid over het hele terrein werden de bekende scenes van de kerstvoorstelling uitgebeeld. Met lichtjes werd de jongeren de weg gewezen over het terrein.


_DSC0008 Bij de eerste scene troffen ze Jozef en Maria, die de babykleertjes aan het inpakken waren voor de te maken reis. De therapieruimte was omgetoverd tot een prachtig decor voor de tweede scene; drie wijzen bestudeerden daar de sterren. Na het zien van een heel bijzondere ster gingen ook zij op weg. De volgende scene was bij de Soos; waar Jozef en Maria arriveerden bij een herberg en zochten naar een plekje voor de nacht. Daar was helaas geen plek voor ze was, waarna ze werden doorverwezen naar de stal. 
Het vervolg vond plaats bij de herders in het weiland, die tot hun verrassing een stralend licht zagen. Tegelijkertijd begon een – bijna echte – engel prachtig te zingen. De engel wees naar de stal, waar de jongeren het kerstkind, de drie koningen en de herders aantreffen.

Als afsluiter was er voor iedereen lekkere warme chocolademelk in de Eikenhof. Met behulp van de Johanna Donk Grote Stichting kon er ook nog een erg leuk kerstpakket aan de jongeren meegegeven worden.  
Het is ieder jaar weer fijn om wat groots neer te zetten en zo collega’s en jongeren te verbazen over wat we samen kunnen.

Een bijzonder geslaagde Kerst Inn 2017!
 
22-12-2017 09:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]