> 
 > 

Op 18 en 19 december vindt de Kerst-Inn plaats, een van de hoogtepunten van het jaar bij De Hoenderloo Groep. Het is een voorstelling in kerstsfeer van en voor jongeren. Thema is dit jaar ‘Kerstwensen’.


kerstbal

Er zijn daadwerkelijk enkele wensen van jongeren in vervulling gegaan, vertelt Ineke Kramer van de afdeling Activiteiten. Dat gebeurde in de periode voorafgaand aan de Kerst-Inn. “Rond de zomer zijn we al begonnen met het inventariseren van kerstwensen van jongeren”, kijkt Ineke Kramer terug. “Bij de selectie zijn we niet ingegaan op materiële wensen. Waarop wel? Er was bijvoorbeeld een wens van een meisje dat graag naar een nagelstudio wilde. Een ander wilde extensions laten zetten bij een black hair kapper. Er was ook een wens van een jongere die zijn familie wilde herenigen.” Van het in vervulling laten gaan van de wensen zijn opnamen gemaakt, die in de voorstelling te zien zijn.

 

Jongeren zingen, dansen en rappen. Verder bouwden ze een wensput, die een centrale rol speelt in de voorstelling. Ook medewerkers van DHG zijn nauw betrokken bij de voorbereidingen en in de uitvoering.

 

 

17-12-2012 14:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]