> 
 > 

Jeugdzorgorganisatie zoals De Hoenderloo Groep doen al meer dan 50 jaar een beroep op het Nationaal Fonds Kinderhulp. Met financiƫle bijdragen voor extraatjes draagt Kinderhulp bij aan een beetje gewoon geluk. U als direct betrokkene weet hoe belangrijk dat is. Kinderhulp kan deze hulp bieden mede dankzij de opbrengst van de collecte.


kinderhulp

Jeugdzorgorganisatie zoals De Hoenderloo Groep doen al meer dan 50 jaar een beroep op het Nationaal Fonds Kinderhulp. Met financiële bijdragen voor extraatjes draagt Kinderhulp bij aan een beetje gewoon geluk. U als direct betrokkene weet hoe belangrijk dat is. Kinderhulp kan deze hulp bieden mede dankzij de opbrengst van de collecte.

 

Van 10 tot en met 16 april a.s. gaan de collectanten weer op pad voor Kinderhulp. Zij kunnen nog wel wat ondersteuning gebruiken. Meld u daarom snel aan en collecteer ook voor een beetje gewoon geluk!

 

Collecteren hoeft u slechts een paar uurtjes van uw tijd te kosten. U kunt alleen op pad of gezellig met iemand samen. In overleg wordt bepaald in welke straat/straten u gaat collecteren. Dit kan meestal bij u in de buurt, als u dit wilt.

 

Meer weten? Kijk op dewebsite van Kinderhulp.
 

17-03-2011 15:38u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]