> 
 > 


Zo’n 40 keer per jaar kiest hij het luchtruim, de luchtballon van Kinderhulp. Dankzij sponsoring van de Sponsor Bingo Loterij en Rien Jurg Promotions kan Kinderhulp beschikken over een ‘eigen’ ballon. Gisteravond steeg de luchtballon op vanuit Deventer met zeven jongeren en twee medewerkers van DHG. Het werd een onvergetelijke ervaring!

 

Voordat het zover was, bouwden de passagiers samen met de piloot en de crew de ballon op. Hier kwam het dus aan op een stukje teamwork. Natuurlijk legde de piloot precies aan de passagiers uit hoe de ballon moest worden opgebouwd, hoe de vaart verliep en wat belangrijk was tijdens de vaart en de landing. En toen was het zover: iedereen ging aan boord en de ballon steeg op. Tijd om te genieten van het uitzicht!

 

Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp bood deze ballonvaart aan voor een ‘beetje gewoon geluk’ voor de jongeren. Onderdeel van het logo van de Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp is een ballon. Het symboliseert de kwetsbaarheid van de kinderen waarvoor Kinderhulp werkt, maar geeft ook het stukje vrolijkheid weer wat Kinderhulp deze kinderen wil bieden.
 

www.kinderhulp.nl
 

31-05-2010 22:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]