> 
 > 

Circa een jaar geleden gaf de gemeente Apeldoorn groen licht om samen met De Hoenderloo Groep de plannen voor vervangende nieuwbouw van de huidige sporthal verder uit te werken. Inmiddels zijn de plannen gereed en kunnen de bouwwerkzaamheden beginnen.


sporthal DHG

In juli 2015 vond er in de huidige sporthal in Hoenderloo een inloopmiddag plaats waar direct betrokkenen en belangstellenden werden geïnformeerd over de plannen. De bedoeling is dat de aannemer, bouwbedrijf Van Norel uit Epe, direct na de Pasen met de werkzaamheden begint. Uiteindelijk moet de sporthal in november 2016 worden opgeleverd. Op datzelfde moment kan men starten met de sloop van de huidige sporthal aan de Weikamperweg.

 

Gemeente Apeldoorn en De Hoenderloo Groep zijn zich ervan bewust dat bouwen vrijwel altijd overlast met zich meebrengt. Zij spannen zich, samen met de aannemer, tot het uiterste in om de overlast tot een minimum te beperken.

Jongeren van De Hoenderloo brachten een brief rond om buurtbewoners te informeren. In de brief staat te lezen dat, mochten buurtbewoners vragen en/of opmerkingen hebben, ze zich kunnen wenden tot Roy Poels van De Hoenderloo Groep via T 055- 378 88 00.

 

 

30-03-2016 14:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]