> 
 > 


Saar Koningsberger opende woensdag 20 februari samen met jongeren de totaal vernieuwde Chill Inn op het terrein van De Hoenderloo Groep. Saar Koningsberger is bekend van televisie en ze is ambassadeur van Stichting Het Vergeten Kind, die de opknapbeurt samen met de Lionsclub Nederland voor haar rekening nam. De jongeren van De Hoenderloo Groep zijn maar wat blij met hun prachtige Chill Inn!

De Chill Inn bevindt zich in het Meeting Point, een gebouw centraal op het terrein. In het Meeting Point kunnen jongeren terecht om te ontspannen. De Chill In is een centrale ruimte waar activiteiten worden georganiseerd en hobbyclubs onderdak hebben. In de soos kunnen jongeren muziek draaien, gamen en kletsen.
 
De ruimte was dringend aan een opknapbeurt toe. Stichting Het Vergeten Kind pakte de klus op, in samenwerking met hoofdsponsor Lionsclub Nederland en sponsoren Jeugdbescherming Gelderland en Pinguïns on Tour. Niets bleef onaangeroerd, binnen vier weken onderging de ruimte een totale metamorfose. Vloeren, wanden en plafond zijn vernieuwd en er is een ruime moderne keuken geplaatst. De grote eettafels en stoelen kunnen gebruikt worden om gezamenlijk te lunchen, maar ook voor activiteiten als knutselen en spelletjes spelen. Verder zijn er loungehoeken gecreëerd, waar jongeren tijdens soosavonden lekker kunnen chillen. Nieuwe televisies en speakers maken de game- en muziekhoek weer helemaal up-to-date!

De Lionsclub Nederland bestond in 2017 100 jaar. Zij onderstreepten hun jubileum door een nationaal cadeau aan te bieden: het realiseren van zes leefomgevingsprojecten in heel Nederland voor Het Vergeten Kind. De multifunctionele Chill Inn bij De Hoenderloo Groep is het 4e grote project in deze rij. Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen en richt zich op een duurzame, structurele verbetering van hun situatie.  

 

Opening-De-Soos2_web

 

Opening-De-Soos3_web


20-02-2019 00:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]