> 
 > 


Over grote en kleine uitdagingen, waar jongeren met hardnekkige, complexe gedragsproblemen voor staan, gaat de nieuwe editie van het magazine Helden van De Hoenderloo Groep.

U leest bijvoorbeeld over Adria. Maar ook over Lizz, Mike, Jeffrey en andere jongeren. En niet te vergeten over Jabko. Jabko kwam dit voorjaar uitgebreid in het nieuws, omdat hij tussen wal en schip dreigde te vallen. Hij is achttien jaar geworden en nog niet uitbehandeld. Hij moet de jeugdzorg verlaten maar de volwassenenzorg biedt hem geen oplossing. Tweede Kamerlid Nine Kooiman (SP) maakte zich sterk voor Jabko. In het magazine leest u een verslag van hun ontmoeting in het gebouw van de Tweede Kamer. Verder nemen we u graag mee naar een aantal afdelingen van onze 4-milieusvoorziening, zoals Behandeling en Therapie, Het Hoenderloo College, Intermezzo en Research & Development.

Kortom genoeg te lezen weer in deze uitgave van Helden van De Hoenderloo Groep. U kunt het magazine hier inzien. Wilt u een of meerdere exemplaren bestellen? Maak dan gebruik van het contactformulier.

03-07-2013 22:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]