> 
 > 

Deze week verschijnt de nieuwe editie van Helden, het magazine over jeugd bij Pluryn. De verhalen gaan over de jeugdzorg en JeugdzorgPlus van De Hoenderloo Groep, maar ook over de behandeling van LVB-jongeren in Oosterbeek en Voorst, de zorg die Werkenrode Jeugd levert en vooral de onderlinge verbinding tussen de verschillende locaties voor jeugd bij Pluryn.


cover Helden magazine november 2014

In Helden komen vooral de jongeren zelf aan het woord. Zoals Tino, die na JeugdzorgPlus zijn draai vond bij Pluryn in Oosterbeek en Begum, die behandeling kreeg in Hoenderloo en nu zelfstandig woont met ambulante begeleiding van Pluryn. Lees ook het verhaal van Justin, die woont en stageloopt in Groningen en naar school gaat in Hoenderloo. En van Kaitlin die in de nieuwe crisis-diagnostiekgroep van DHG verblijft en snel wil weten waar ze aan toe is. Daarnaast valt er nog veel meer te lezen in Helden.

 

Het magazine wordt deze week breed verspreid onder jongeren, ouders, medewerkers, gemeenten, bureaus jeugdzorg en andere relaties van Pluryn.

 

Geen exemplaar van Helden ontvangen? U kunt het magazine aanvragen.

 

11-11-2014 08:30u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]