> 
 > 

Zelfregie, zelfredzaam zijn en meedoen in de maatschappij. Met die wensen komen mensen naar Pluryn. Ook kloppen ze aan bij hun eigen familie en vrienden. Want in de huidige participatiemaatschappij speelt het netwerk rondom de cliƫnt een steeds grotere rol.


Sterk januari 2015

De nieuwe editie van het magazine Sterk! van Pluryn gaat over sociale netwerken. Zoals dat van Shalida. Zij woont bij Pluryn-locatie De Winckelsteegh en gaat er samen met haar familie steeds vaker op uit. De Hoenderloo Groep werkt aan het versterken van het netwerk van jongeren door de organisatie van een gezinsdag. Het magazine bevat ook de vijf ‘Sterke verhalen’ van mensen die verder kwamen dankzij hun netwerk.

 

Magazine Sterk! gaat eveneens over behandeling en het ontwikkelen van nieuwe interventies. Bestuursvoorzitter Rutger Engels van het Trimbos-Instituut vertelt erover. De interventie alcohol- en drugsgebruik voor jongeren met een licht verstandelijke beperking is er een mooi voorbeeld van. Natuurlijk valt er nog veel meer te lezen.

 

Magazine Sterk! valt bij relaties, medewerkers en cliënten van Pluryn in de brievenbus. Gemist? U kunt hier een exemplaar aanvragen of inzien. 

 

05-02-2015 14:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]