> 
 > 

Met een spectaculaire demonstratie openen freerunners van De Hoenderloo Groep op donderdag 26 januari de gloednieuwe sporthal De Linde in Hoenderloo. De sporthal staat op het terrein van De Hoenderloo Groep, aan de Arckelaan. Inwoners van Hoenderloo zijn van harte welkom bij de opening, die start om 16.00 uur.


sporthal De Linde

Eigenaar van de sporthal is de gemeente Apeldoorn, die verantwoordelijk is voor onderwijshuisvesting. De Hoenderloo Groep is de belangrijkste gebruiker. Er worden gymlessen gegeven aan leerlingen van het Hoenderloo College en er vinden vrijetijdsactiviteiten plaats voor jongeren die bij De Hoenderloo Groep verblijven.

 

De Linde biedt jongeren van De Hoenderloo Groep mogelijkheden voor nieuwe sportieve uitdagingen, zoals freerunning. Zij kunnen zich op nog meer verschillende manieren fysiek en mentaal ontwikkelen. De ene kant van de hal is voorzien van spring- en klimtoestellen, de andere zijde is bestemd voor de meer traditionele sporten als volleybal, badminton en basketbal. De volledige vloer heeft het formaat van een officieel zaalvoetbalveld.

 

In de uren dat De Hoenderloo Groep er geen gebruik van maakt, is de accommodatie via beheerorganisatie Accres te huur voor verenigingen en particulieren uit het dorp Hoenderloo. Zo biedt de nieuwe hal ook volop kansen voor verbinding en samenwerking met het dorp en externe partners.

 

Sporthal De Linde vervangt de oude sporthal De Weikamp van De Hoenderloo Groep, die niet meer aan de eisen voldoet.

 

16-01-2017 15:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]