> 
 > 


Zaterdag 5 juni 2010, een zonovergoten warme dag. Vanaf 10.00 uur namen ouders, familie, verzorgers en andere betrokkenen een kijkje op de groep, de school, therapie & training en vrije tijd. Ze spraken met medewerkers, ontmoetten andere ouders en zagen met eigen ogen wat er allemaal gebeurt bij De Hoenderloo Groep.

 

Iedereen werd ontvangen op de groepen en daarna was het mogelijk om de soos, muziekkelder, de sporthal, therapie & training en de zorgboerderij te bekijken.
    
De dag stond ook in het teken van de cliëntenraad. We hebben al een jongerenraad, maar willen ook jongeren en ouders betrekken bij de keuzes van onze organisatie door een cliëntenraad te vormen.
 

Reacties van bezoekers:
 

Moeder: “Het is erg warm en goed dat er water staat. De ouderdag zou verplicht moeten zijn voor ouders om ieder jaar te komen”.
 
Oma: “Door de media had ik een heel andere indruk van De Hoenderloo Groep, maar ik zie nu dat er veel gedaan wordt voor de jongeren en dat jullie heel open zijn”.
 
Zus: “Het is open, gezellig, goede dingen worden gedaan voor jongeren; ook op de groep”.

Moeder: “We zijn samen (ik dus en De Hoenderloo Groep) verantwoordelijk voor de jongeren en dat voel ik ook zo vandaag”.
 
Dochter: “Leuk, m’n moeder is er en dat we samen zijn deze dag is al heerlijk”.

Moeder: “Interessant, ik zie het nu eens van de andere kant en het hele plaatje”.
 
Stiefvader: “Leerzaam om te praten met medewerkers en nu weet ik ook waar Daniëlle het over heeft als ze iets vertelt”.
 
Zoon: “Ik moest er heel vroeg uit vanmorgen, maar vind het gezellig”.

17-06-2010 07:31u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]