> 
 > 

Op donderdag 25 september vond de vijfde editie plaats van de survivalrun van De Hoenderloo Groep. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag met ruim 200 deelnemers. Met prima weer, een goede sfeer, een uitdagend parcours, een goede inzet en een gezellige BBQ als afsluiting!


DHG survivalrun

Medewerker Pascal van den Hoorn: “De jongeren hebben goed samengewerkt op dit zware en lange parcours. Gemiddeld liep een groep 1¾ uur over de baan. Moe en voldaan zagen wij vele blije gezichten over de finish komen. De winnaars: leefgroep Aventurijn (jonge jongens), leefgroep Berk (oudere jongens) en leefgroep Aquamarijn (meiden). De sportiviteitsprijzen gingen naar de leefgroepen Heldringhuis, Vlier en Linde. Helemaal leuk was dat jongeren van Pluryn in Voorst en basisschool de Kakelhof in Hoenderloo met een team meededen.”

 

Corinne de Haas, activiteitenbegeleider V&R Pluryn: “Er deden ook zes jongeren van Pluryn in Voorst mee. De jongeren hebben een afstand van 5 km gelopen en 33 hindernissen gedaan in 1.35.01. We werden erg goed ontvangen op DHG. Na de run konden we zelfs aansluiten bij de barbecue. Wij zijn er volgend jaar weer bij, hopelijk met een grotere groep.”

 

 

29-09-2014 15:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]