> 
 > 


Profiel van DHG

De Hoenderloo Groep is specialist in het creëren van nieuwe kansen voor jongeren. Het gaat daarbij om jongeren met zeer ernstige gedragsproblemen, maar bijvoorbeeld ook om meiden met loverboyproblematiek, eerwraakslachtoffers en Syriëgangers, die tijdelijk uit hun netwerk moeten worden gehaald.

 

In de nieuwe folder Profiel van De Hoenderloo Groep gaan we nader in op de complexe hulpvragen waarmee wij worden geconfronteerd en ons aanbod van specialistische behandeling. Dat alles onderbouwd met feiten en cijfers, afkomstig van wetenschappelijk onderzoek door onze afdeling Research & Development. Conclusie: de Open Jeugdzorg van De Hoenderloo Groep is een uitstekend alternatief voor of vervolg op behandeling in een gesloten setting. Daarnaast zijn we een onmisbare schakel tussen regionale jeugdzorg en de zwaardere gesloten vormen van behandeling.

 

U kunt het profiel hier downloaden. Heeft u na het bestuderen van ons profiel behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met ons Klantenbureau, T 055 - 527 53 45 of e-mail klantenbureaudhg@pluryn.nl

 

24-02-2014 15:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]