> 
 > 

Jongeren van Jan Pieter Heije die deelnemen aan Project Uniek kunnen ieder jaar quadrijden op de crossbaan van De Hoenderloo Groep. Jongeren van de Quad-club geven uitleg en leiden het in goede banen.


Quad-2

Jaarlijks krijgen wij van 'Project Uniek' de kans van de Quad-club, jongeren van De Hoenderloo Groep onder leiding van Omar Karim, om op een quad te stappen en een parcours vol bochten en heuvels af te leggen. Dwars door het bos op de schitterend aangelegde crossbaan. Jongeren van Plurynlocatie Jan Pieter Heije nemen deel aan Project Uniek. Na duidelijke uitleg van de jongeren van De Hoenderloo Groep kan er lustig op los gecrost worden!

Het is schitterend om te zien hoe alle jongeren zich verantwoordelijk voelen voor de veiligheid en regels die er zijn om alles in goede banen te leiden. Wat opvalt tijdens ons bezoek aan De Hoenderloo Groep is hoe makkelijk en natuurlijk de jongeren van beide locaties contact leggen, wanneer er gezamenlijke belangstelling is. 

Wij van het Project Uniek willen daarom de Quad-club bedanken voor hun hulp en de mogelijkheid om deze vette ervaring met onze deelnemers te delen.

18-07-2018 00:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]