> 
 > 

Jongens die niet meer naar school gaan, binnen een jaar weer het plezier in leren laten terugvinden. Dat is het doel van schooljaargroep De Hulst, een nieuw initiatief binnen De Hoenderloo Groep. De jongens ondergaan een intensief behandeltraject. Zij stromen voor het begin van het schooljaar in. Na elf maanden kunnen ze weer terugkeren naar hun eigen woonplaats, hun schoolloopbaan verder oppakken en zich verder ontwikkelen.


Onderwijs bij het Hoenderloo College

Schooljaargroep De Hulst op het terrein van locatie De Hoenderloo Groep is bedoeld voor jongens van 14 tot 17 jaar met gedragsproblematiek en een sterk versnipperde en onderbroken schoolloopbaan. Ze zijn ook in het gezin en in hun vrije tijd vastgelopen. De jongens hebben vaak al een hele geschiedenis in de hulpverlening. Door de opeenstapeling van verwijzingen en soms ook mislukkingen, zijn ze verhard. De Hulst biedt hen een gestructureerd en geïntegreerd behandelprogramma.

 

Lees voor meer informatie de flyer over schooljaargroep De Hulst of neem contact op met het klantenbureau, T 088 – 779 50 00 of klantenbureaudhg@pluryn.nl.

 

21-07-2016 08:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]