> 
 > 

Een groep jongeren van De Hoenderloo Groep bereidt zich in het kader van Equipe Mont Ventoux voor op de beklimming van de beroemde Zuid-Franse berg, in juni 2018. Als opwarmertje én om het project financieel mogelijk te maken, vindt op donderdag 18 januari van 18.00 – 21.00 uur een Spinning Event plaats.


spinning-event_web

Dertien spinningfietsen, twee instructeurs en opzwepende muziek. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor het Spinning Event. Iedereen die Equipe Mont Ventoux een warm hart toedraagt, kan zich hier aanmelden. Doe mee en geef Equipe Mont Ventoux een sportief zetje in de rug!

Inschrijven kan voor een uur, twee uur of zelfs drie uur. Kosten zijn €20 voor het eerste uur, €37,50 voor 2 uur en €55 voor 3 uur. De opbrengst gaat geheel naar Equipe Mont Ventoux. Het Spinning Event belooft een geweldig spektakel te worden, onder leiding van ervaren spinninginstructeurs. Supporters zijn van harte welkom. De organisatie zorgt voor een hapje en drankje. Het Spinning Event vindt plaats in de Boerderij op het terrein van Plurynlocatie Jan Pieter Heije, Utrechtseweg 316 in Oosterbeek. Iedereen kan meedoen!

Over Equipe Mont Ventoux

De jongeren en (jong)volwassenen van Pluryn die deelnemen aan Equipe Mont Ventoux hebben één ding gemeen: door verschillende oorzaken hebben zij al veel meegemaakt in hun leven. De beklimming van de beroemde wielerberg Mont Ventoux betekent voor hen vooral een overwinning op zichzelf. Ze leren omgaan met tegenslagen en doen uiteindelijk een succeservaring op. Dat versterkt hun zelfvertrouwen en komt hun behandeling ten goede.

19-12-2017 14:00u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]