> 
 > 


De Hoenderloo Groep roept Gelderse politici, bestuurders en ambtenaren op om een dag mee te lopen in een gezins- of leefgroep. Belangstellenden krijgen een 'een kijkje in de keuken' en horen uit eigen mond van jongeren hoe het is om in een jeugdzorginstelling te verblijven. Andersom kunnen bestuurders en ambtenaren ook vertellen over hun werk. Hiermee hoopt de jeugdzorgorganisatie op wederzijds belangstelling en begrip.

De advertentie is te vinden op de website Werken in Gelderland. Hier kunnen belangstellenden zich ook rechtstreeks aanmelden.

Van 12 tot 18 november 2013 vindt de Week van de Jeugdzorg plaats. In het kader van de transitie jeugdzorg organiseert de provincie Gelderland samen met Gelderse jeugd(zorg)instellingen in juni 2013 een extra stageperiode.
Organisaties in de jeugdzorgbranche zijn uitgenodigd om hun stagevacatures op het besloten deel van de website werkeningelderland.nl te zetten. Gelderse politici, bestuurders en ambtenaren ontvangen een e-mail met daarin de link waarmee zij het stageaanbod kunnen bekijken en op stages kunnen reageren.

27-05-2013 11:30u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]