> 
 > 

De Gelderse Week van de Jeugdzorg is van 12 t/m 20 november 2011. In Gelderland worden tijdens de Week enkele activiteiten georganiseerd.


De Gelderse Week van de Jeugdzorg is van 12 t/m 20 november 2011. In Gelderland worden tijdens de Week enkele activiteiten georganiseerd.

 

De gastlessen van jongeren die meedoen aan "Tha Bus", de vaak bijzondere aanmeldingen voor de Jeugdzorg Award, maar ook de verslagen van de bestuurlijke stages geven een breed publiek een reëler beeld van de Gelderse Jeugdzorg.

 

Het thema is dit jaar: Wat beweegt jou?
Mensen zijn geen machines en werken niet volgens een vaste formule. Om te kunnen veranderen, anderen te motiveren, te presteren, hebben we inspiratie van iets of iemand anders nodig. Wie of wat inspireert mensen om te veranderen of op zoek te gaan naar een oplossing? Waardoor worden zij geraakt in hun werk, in hun leven? Wat motiveert ze om tegen de stroom in te roeien? Daarover gaan dit jaar de verhalen die de organisatie van de Gelderse Week van de Jeugdzorg naar buiten wil brengen.

 

Waarom een week van de Jeugdzorg
De essentie van de Week is: laten zien wat jeugdzorg is, waarvoor je er terecht kunt, waardering voor wie er werken, hoe effectief de behandelmethoden zijn, welke kwaliteitsslagen er worden gemaakt en laten zien dat jeugdzorg kinderen perspectief biedt!
 

Jeugdzorg Award
Voor het zesde jaar op rij maakt de verkiezing van de Jeugdzorgheld deel van uit van het programma van die week. Het toekennen van de Gelderse JeugdZorg Award is een mooie manier om hulpverleners te bedanken voor hun bijzondere inzet.
 
Wil je een jeugd(zorg)hulpverlener of collega die iets bijzonders heeft gedaan aanmelden? Bijvoorbeeld omdat hij of zij zich op een bijzondere manier voor jongeren inzet of misschien een nieuw project heeft ontwikkeld. En wil jij hem of haar daarom in het zonnetje zetten? Meld hem of haar dan voor 13 oktober, met je motivatie, aan voor de Gelderse Jeugdzorg Award 2010 via de website.
 

Meer informatie over de Week van de Jeugdzorg in Gelderland is te vinden op www.weekvandejeugdzorggelderland.nl.
 

29-09-2011 08:48u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]