> 
 > 

Vorige week speelden pedagogisch medewerkers van De Hoenderloo Groep een zaalvoetbalwedstrijd tegen de jongeren. De afdeling Vrije Tijd en Vorming maakte een verslag van de wedstrijd.


zaalvoetbal DHG

Op dinsdag 20 januari waren de eerste jongeren al vroeg in de zaal om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen de groepsleiders. In de eerste helft vielen er mooie goals. De ene goal nog mooier dan de andere. Na 25 minuten spelen keken de jongeren tegen een 4-0 achterstand aan. De jongeren speelden goed tot de middellijn. Daarna wisten zij niet goed hoe zij de bal voor de goal moesten krijgen.

 

In de tweede helft ging dat al een stuk beter bij de jongeren. De groepsleiders kregen in de tweede helft ook last van vermoeidheid. In de laatste fase van de wedstrijd creëerden de jongeren ook een paar goede kansen en schoten op goal. Het is dat er een goede keeper in de goal stond bij de groepsleiders, anders hadden de jongeren zeker een bal tussen de palen geschoten.

 

Wij kijken terug op een geslaagde wedstrijd. Het was leuk voor de jongeren en groepsleiders die hebben gespeeld, maar ook voor het publiek dat de spelers aanmoedigde.

 

 

29-01-2015 15:30u
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]