De Hoenderloo Groep biedt jongeren kansen, door een integrale benadering van die terreinen die voor de ontwikkeling van jongeren het meest cruciaal zijn: wonen, onderwijs, therapie & training en vrije tijd.

Wonen

Centraal staat de zorg voor een veilige, stabiele leefomgeving. Dit biedt jongeren de mogelijkheid tot rust te komen en zich te ontplooien.

Onderwijs

Bij een gedegen opvoeding hoort onderwijs. Immers, met een diploma of certificaat op zak wordt de kans op een vervolgopleiding of een baan groter.

Therapie & Training en Activiteiten

Therapie & Training en Activiteiten spelen bij De Hoenderloo Groep een geïntegreerde rol in de totale behandeling. Iedere jongere wordt gezien door een GZ-psycholoog of psychiater en aan de hand daarvan geven we vorm aan de behandeling.

 

Heeft een jongere GGZ zorg bij De Hoenderloo Groep, dan gelden de algemene leveringsvoorwaarden ggz. Het kan voorkomen dat er een wachttijd is voor een behandeling. Lees meer over de wachttijden.

 

In het Jongerendeel van deze website leest u meer over Wonen, Leren, Therapie & Training en Activiteiten bij De Hoenderloo Groep. Ook zijn deze onderwerpen nader beschreven in ons Behandelaanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]