Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
De Hoenderloo Groep
Nieuwsbrief De Hoenderloo Groep, extra editie november 2013 De Hoenderloo Groep
De Hoenderloo Groep
 
   
Afbeelding
Pluryn organiseert symposium Aan het werk!

Hoe leid je mensen met een complexe zorgvraag toe naar werk? Pluryn laat het zien op het symposium Aan het werk!, op donderdagmiddag 28 november in Cardo Theater in Groesbeek. Het symposium is bedoeld voor vertegenwoordigers van gemeenten, jeugdzorg, zorgkantoren, bedrijven en van bij de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland) aangesloten instellingen. Heeft u belangstelling? Schrijf u dan hier in.

Het is het jaar 2013. De contouren van de vier grote transities AWBZ/WMO, Jeugdzorg, Participatiewet en Passend Onderwijs tekenen zich af in het Nederlands zorglandschap. Bindend element is de participatie van mensen met een arbeidshandicap. Ook als de problematiek complex is. Dit is vertrouwd terrein voor Pluryn.
Pluryn ontwikkelde in de afgelopen jaren vele nieuwe initiatieven voor werk, met name in het grijze gebied tussen dagbesteding en betaalde arbeid. We deden dat niet alleen, maar in samenwerking met het midden- en kleinbedrijf, gemeenten en zorgkantoren. Daarbij ondersteund door de aan Pluryn verbonden landelijk werkende integratiebedrijven REA College en Jobstap.
De dagbestedingslocaties van Pluryn sluiten, want participatie telt! Samen ontwikkelen we concrete werkmogelijkheden voor mensen met grote afstand tot betaald werk, waaronder Wajongers en mensen met de zwaarste zorgvraag. We laten op het symposium aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe we toeleiding naar werk realiseren, ook voor mensen uit de zogeheten ‘granieten bestanden’.

Sprekers zijn onder andere Ina Hol, lid van de directieraad van de gemeente Nijmegen en Hans Schirmbeck, directeur van de VGN. Ook komen diverse managers van Pluryn aan het woord over de transities en de manier waarop Pluryn binnen deze ontwikkelingen participatie vormgeeft. Rob Louwinger, voorzitter van de Cliëntenraad, vertelt over zijn werk, hobby’s en zijn weg naar zelfstandigheid. De bijeenkomst wordt afgesloten met een forumgesprek, waarbij cliënten in gesprek gaan met de aanwezigen in de zaal.

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Pluryn organiseert symposium Aan het werk!
 
Vertel het aan...

Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg DHG via Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Meer weten...

Over ons behandelaanbod, de plaatsingsprocedure en ons wachtlijstbeleid.

meld je aan
 
Symposium Pluryn

Aan het werk!
28 november 2013
Groesbeek

 
Huis
 

DHG IS ONDERDEEL VAN PLURYN

Voor meer informatie kunt u terecht op www.dehoenderloogroep.nl
of bellen met ons Klantenbureau T 055 - 527 53 45.

Wilt u geen informatie van De Hoenderloo Groep meer
ontvangen? Meld u dan hier af voor deze nieuwsbrief.
Copyright © 2012 Pluryn