Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Pluryn Klantenbureau
Nieuwsbrief oktober 2017 Werkplein Pluryn
 
Afbeelding
Gezinsbehandeling (IOG) bij kinderen met gedragsproblemen

Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling is een ambulante behandeling voor gezinnen die ondersteuning nodig hebben bij het omgaan met gedragsproblemen van hun kind. Het is bestemd voor gezinnen met een kind tot 18 jaar dat gedragsproblemen vertoont, achterblijft in ontwikkeling en nog andere hulpvragen heeft. De gezinsbehandeling is naast dagbehandeling in te zetten.

Raadpleeg de folder voor meer informatie over Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling of neem contact op met het Klantenbureau van Pluryn, tel. 088 - 779 50 00, klantenbureau@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Bouw Topcare Appartementen Kemnade gestart

Op het terrein van Kemnade is de aannemer gestart met de bouw van tien Topcare Appartementen. Deze individuele woonplekken zijn bedoeld voor moeilijk plaatsbare cliënten, die geen baat hebben bij het wonen in een groep. In mei 2018 kunnen de eerste mensen hun nieuwe appartement betrekken.

Lees hier meer over de bouw van de Topcare appartementen bij Kemnade.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Ambachtsplein nu ook in Apeldoorn

In september opende Ambachtsplein van Pluryn een nieuwe vestiging op het oude Zwitsal-complex in Apeldoorn. Ambachtsplein ondersteunt de maatschappelijke deelname van jongeren die het, om welke reden dan ook, niet redden in het reguliere beroepsonderwijs. Voor hen komt de Bewust Alternatieve Leerweg (BAL) in beeld. Bijzonder aan de vestiging in Apeldoorn is de nauwe samenwerking met de scholen het Hoenderloo College en De Bolster en locatie Het Hietveld.
De nieuwe vestiging heeft onder andere de beschikking over een fietswerkplaats en een techniekwerkplaats, waar jongeren en (jong)volwassenen van de locaties praktijkgerichte opleidingen kunnen volgen. Daarnaast biedt Ambachtsplein ook in Apeldoorn Entree-opleidingen, waarmee deelnemers een officieel mbo-diploma (niveau 1) kunnen halen. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Ambachtsplein kunt u contact opnemen met Dirk de Witte, trajectcoach: 06 10 40 65 05 of dwitte@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Pluryn organiseert NAH-Trefpunt in Tiel

Pluryn organiseert vanaf oktober in Tiel het NAH-Trefpunt. Het NAH-Trefpunt is een bijeenkomst waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), verwijzers en andere geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten. Het doel van het NAH-Trefpunt is om te informeren over hersenletsel , een ontmoetingsplek te creëren en om met elkaar in gesprek te gaan. Het NAH-Trefpunt vindt zes keer per jaar plaats en heeft iedere keer een ander thema.

De eerste bijeenkomst is op maandag 30 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur in Wijkcentrum Westroyen, Predikbroedersweg 14 in Tiel. José van der Weide, projectleider NAH bij Pluryn, praat over ‘Hersenletsel & Prikkels’. Dit is tevens het thema van de avond.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo makkelijk. Ga hiervoor naar www.pluryn.nl/nah-trefpunt.


Δ Naar boven
 
Afbeelding
Karim werkt als stratenmaker keihard aan zichzelf

In een serie testimonials vertellen jongeren en (jong)volwassenen over de stappen die ze zetten met ondersteuning van Pluryn. De testimonials verschijnen al enige tijd in regionale weekbladen. Sinds kort wordt van sommige verhalen ook een filmpje gemaakt. In dit filmpje vertelt Karim hoe keihard in zichzelf investeren hem heeft geholpen aan een betaalde baan.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Eric van der Graaf nieuwe directeur Intermetzo Oost

Eric van der Graaf is per 1 september toegetreden tot het directieteam van Pluryn/Intermetzo. Als directeur Dienstverlening krijgt hij de regio Intermetzo Oost onder zijn hoede, waaronder de locaties Eefde, Almelo, De Glind en Voorburg.
 
De afgelopen jaren was Eric manager van de locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek en later ook van De Glind (Intermetzo). Hij heeft veelvuldig contact met gemeentes en maakt deel uit van verschillende kennisnetwerken. Na het doorlopen van de selectieprocedure en het inwinnen van adviezen is unaniem besloten om tot zijn benoeming over te gaan, zo laat de Raad van Bestuur bij monde van Rob de Jong en Monique Kavelaars weten. “We wensen Eric veel succes bij de mooie nieuwe uitdaging om, samen met collega’s in het directieteam en medewerkers op de locaties, verder te werken aan het uitbouwen van onze dienstverlening.” 

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Gezinsbehandeling (IOG) bij kinderen met gedragsproblemen
Bouw Topcare Appartementen Kemnade gestart
Ambachtsplein nu ook in Apeldoorn
Pluryn organiseert NAH-Trefpunt in Tiel
Karim werkt als stratenmaker keihard aan zichzelf
Eric van der Graaf nieuwe directeur Intermetzo Oost
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
NAH-Trefpunt in Tiel

Maandag 30 oktober, 19.00-21.00 uur in Wijkcentrum Westroyen, Prediksbroedersweg 14 in Tiel.

 
In deze uitgave
 
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: klantenbureau@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 50 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn