Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Pluryn Klantenbureau
Nieuwsbrief februari 2018 Werkplein Pluryn
 
Afbeelding
Flexwerken en vergaderen bij Statie

Op zoek naar een lekkere flexwerkplek in Apeldoorn? Of een ruimte om te vergaderen? Dan is Statie hét adres. Op de bovenetage van deze gloednieuwe maatschappelijke onderneming van Pluryn bevinden zich twee mooie vergaderzalen: de Koningin Wilhelminazaal en de Prinses Margrietzaal, voor respectievelijk 8 en 6 personen. Met alle voorzieningen die een hedendaagse vergaderzaal nodig heeft. En dan zijn er op deze verdieping ook nog de relaxte flexplekken. Wifi en stroom zijn bij de hand. Evenals de heerlijke koffie en de broodjes uit het restaurant beneden. Statie is te vinden op station Apeldoorn en op werkdagen geopend van 7.00-21.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00-21.00 uur. Kijk op www.statie.nl 

Δ Naar boven
 
Inspectie rondt onderzoek naar suïcide af

In februari 2017 vond een suïcide van een jeugdige plaats op de JeugdzorgPlus-locatie Kop van Deelen, waar jongeren met complexe problematieken verblijven en worden behandeld. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft nu het onderzoek naar de suïcide afgerond. Er is onder meer gesproken met de ouders van de jeugdige en met medewerkers. Vandaag – 13 februari 2018 – verscheen het rapport van de inspectie.

Lees meer over het inspectieonderzoek.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Logeren en tijdelijke opvang nu mogelijk bij De Pilmus

Bij De Pilmus in Meerlo wonen volwassen cliënten met een ernstig verstandelijke en meervoudige beperking. Sinds kort is het bij de woonvoorziening ook mogelijk om kortdurend te logeren en is er ruimte voor tijdelijke opvang. Met de logeer- en opvangplek bij De Pilmus kan het netwerk van de bewoner voor een korte periode worden ontlast. Zo kunnen ouders of verzorgers met vakantie en is er tijdelijke opvang mogelijk in geval van ziekte of overlijden. 

Het creëren van een tijdelijke opvang- en logeerplek komt voort uit de landelijke behoefte aan meer logeerplekken. Hiermee wordt in Noord-Limburg aan die behoefte voorzien. De lengte van het logeer- of opvangverblijf bij De Pilmus blijft in principe beperkt tot een aantal dagen. In onderling overleg kan hiervan van worden afgeweken.

Voor meer informatie over tijdelijke opvang en logeren bij De Pilmus kun je terecht bij Gerry van Beuningen van het klantbureau van Pluryn, tel. 088 – 779 50 00.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Kom kijken bij Pluryn in de Week van Zorg en Welzijn

Van 12 tot en met 17 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook diverse locaties van Pluryn doen mee. Iedereen die belangstelling heeft in een baan in de zorg of gewoon eens een kijkje wil nemen bij een locatie van Pluryn, is welkom. Data, exacte adressen van de locaties en hun programma volgen op www.pluryn.nl en verschijnen in de volgende nieuwsbrief.

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Flexwerken en vergaderen bij Statie
Inspectie rondt onderzoek naar suïcide af
Logeren en tijdelijke opvang nu mogelijk bij De Pilmus
Kom kijken bij Pluryn in de Week van Zorg en Welzijn
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Week van Zorg en Welzijn

Maandag 12 maart t/m vrijdag 17 maart.

 
In deze uitgave
 
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: klantenbureau@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 50 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn