Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Pluryn Klantenbureau
Nieuwsbrief maart 2018 Werkplein Pluryn
 
Afbeelding
Kom kijken bij Pluryn in de Week van Zorg en Welzijn

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart vindt weer de Week van Zorg & Welzijn plaats. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook verschillende locaties van Pluryn presenteren zich aan belangstellenden. Er is van alles te doen. Er zijn rondleidingen en demonstraties. Wie meer wil weten over werken of stagelopen bij Pluryn, kan in gesprek gaan met recruiters en praktijkopleiders. U bent van harte welkom!
De meeste activiteiten vinden plaats op zaterdag 17 maart tijdens de Open dag van Zorg en Welzijn. Maar ook eerder in de week zijn er bij verschillende locaties activiteiten. Kijk hier voor een compleet overzicht.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Nieuwe folder voor Multidimensionele Familietherapie

Multidimensionele Familietherapie (MDFT) bij De Hoenderloo Groep heeft een vernieuwde folder. MDFT is een intensieve behandeling voor  jongeren en hun gezin. Een belangrijk kenmerk van MDFT is dat mensen uit het netwerk van de jongere bij de therapie worden betrokken. De vernieuwde folder van deze speciale vorm van familietherapie is hier in te zien.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Marcel is weer gelukkig

“Gewoon doen, niet teveel denken. Niet zielig in je rolstoel roepen dat je invalide bent.” Met die instelling heeft Marcel Janssen zich na een ernstig motorongeluk naar nieuw geluk geknokt. Hij woont zelfstandig en is na bemiddeling van trajectcoach (arbeids)participatie André Scheerder van Pluryn sinds kort ook weer aan de slag. Marcel haalt vakkundig auto-onderdelen uit elkaar bij Autorecycling Reuvers
Marcel vertelt over zijn leven met lichte hersenschade in een testimonial. In deze verhalen praten jongeren en (jong)volwassenen over de stappen die ze zetten met ondersteuning van Pluryn. Testimonials verschijnen in regionale huis-aan-huisbladen en op de website van Pluryn.

Klik hier om het complete verhaal van Marcel te lezen. 

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Nieuwe JeugdzorgPlus leefgroep op de Kop van Deelen

Sinds november 2017 heeft locatie de Kop van Deelen, onderdeel van De Hoenderloo Groep van Pluryn, met de Komeet een nieuwe leefgroep voor jongeren met een JeugdzorgPlus traject. De Komeet heeft plek voor maximaal 10 jongens van 10 tot 18 jaar, met gemiddelde intelligentie en sterke gedragsproblematiek. Meer informatie over JeugdzorgPlus leefgroep De Komeet is in deze informatieflyer te lezen.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
"Het draait niet om promotie, maar om klantgerichtheid"

Pluryn bracht op 1 februari het boek ‘Online marketing in de zorg' uit. Ook dit tweede deel uit de serie ‘Power to the People’ is geschreven door Marian Draaisma (Marketing Director Pluryn) en Sjors van Leeuwen (Zorgmarketingplatform). Met dit boek deelt Pluryn zijn kennis en ervaring over de digitalisering van de zorg en het online marketingproces. Meer informatie over het boek 'Online marketing in de zorg' is hier te vinden.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Nieuwe woonlocatie in Nijmegen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Met het afronden van de verbouwingen aan het pand aan de Ubbergseveldweg in Nijmegen, is de nieuwe woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel nu klaar voor ingebruikname. In het pand, dat voorheen als woongroep voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking werd gebruikt, zijn 20 zelfstandige woonappartementen gecreëerd voor volwassenen met NAH. Nieuwe en toekomstige bewoners van de Ubbergseveldweg krijgen vanuit Pluryn ambulante ondersteuning. De selectieprocedure voor de invulling van de appartementen is momenteel gaande, er zijn nog vacante plekken. Ubbergseveldweg is een locatie met 24 uurszorg voor mensen met een verblijfsindicatie van minimaal LG4.

Neem voor meer informatie contact op met het klantbureau van Pluryn, via 088 - 779 500, of per e-mail via klantenbureau@pluryn.nl

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Pluryn present op Health Valley Event

Met een beursstand en een inhoudelijke middagsessie van 40 minuten is Pluryn prominent aanwezig op het Health Valley Event. Dit wordt donderdag 15 maart gehouden in CineMec Nijmegen. Bezoekers van het event maken kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Er zijn presentaties over innovaties, keynotes, themasessies, Pecha Kucha-presentaties en er is ruimte tot netwerken. Thema van de tiende editie van het grootste zorginnovatiecongres van Nederland is ‘Where people make the difference’. 

Sprekers tijdens de inhoudelijke sessie zijn Monique Kavelaars (Raad van Bestuur), Lieke van Domburgh (directeur Kwaliteit van Zorg en Innovatie) en Marian Draaisma (marketing director).  Monique neemt de bezoekers mee in de visie van Pluryn op innovatie, technologie en digitalisering in de zorg. Lieke laat zien hoe deze visie zich naar de praktijk vertaalt via het Digital Health Center: startpunt en accelerator voor innovatie in de zorg. Tot slot gaat het over online marketing. Marian laat zien hoe de digitale zorgconsument centraal staat bij Pluryn. Aan het eind van de sessie ontvangt iedere deelnemer het onlangs verschenen boek ‘Online marketing in de zorg’, door Marian Draaisma en Sjors van Leeuwen.

Kijk voor meer informatie over het Health Valley Event op www.healthvalleyevent.com  

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Kom kijken bij Pluryn in de Week van Zorg en Welzijn
Nieuwe folder voor Multidimensionele Familietherapie
Marcel is weer gelukkig
Nieuwe JeugdzorgPlus leefgroep op de Kop van Deelen
"Het draait niet om promotie, maar om klantgerichtheid"
Nieuwe woonlocatie in Nijmegen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Pluryn present op Health Valley Event
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Week van Zorg en Welzijn

12-17 maart 2018

 
In deze uitgave
 
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: klantenbureau@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 50 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn