Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Pluryn Klantenbureau
Nieuwsbrief 12 mei 2016 NAH Special Werkplein Pluryn
 
Afbeelding
Informatiebijeenkomst Hersenz voor mensen met NAH

Op maandag 23 mei om 14:00 uur houden Zozijn en Pluryn een informatiebijeenkomst over Hersenz, een nieuwe behandelvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in de chronische fase. De bijeenkomst vindt plaats bij het NAH-centrum, Slotemaker de Bruïneweg 272, 6532 AD Nijmegen.

De bijeenkomst start met een gezamenlijke sessie voor zowel mensen met NAH  als professionals, waarbij wordt ingegaan op niet-aangeboren hersenletsel en het behandelprogramma Hersenz. John Jansen deelt zijn ervaringen met het behandelprogramma. Aansluitend is er de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek met de aanwezige behandelaren van Zozijn en Pluryn.

Voor de professionals gaan we dieper in op Hersenz en de maatschappelijke business case. Uit dat recent gepubliceerde onderzoek blijkt dat mensen met niet-aangeboren hersenletsel die Hersenz hebben gevolgd, beter functioneren en minder zorg nodig hebben. Daarnaast is er ruimte voor vragen en casuïstiek bespreking.

Aanmelden kan via www.pluryn.nl/Hersenz/Aanmelden.aspx, per mail hersenz@pluryn.nl of telefonisch 088-779 50 08.

Δ Naar boven
 
Afbeelding
Hersenz sluit aan bij Landelijke Dag van de Beroerte

Veel mensen die een beroerte hebben gehad gaan pas uren later naar een ziekenhuis. Dat komt onder meer doordat ruim twee derde van de Nederlanders de meest voorkomende signalen van een beroerte niet herkent. Dat meldt de Hartstichting dinsdag, die Intomart GfK onderzoek liet doen onder ruim duizend mensen.

Om meer bewustzijn te creëren, begon de Hartstichting deze week een campagne om mensen te wijzen op de drie meest voorkomende signalen van een beroerte. Afgelopen dinsdag werd afgetrapt met een Landelijke dag van de Beroerte.

Hersenz sluit hierbij aan. Hersenz is een nieuwe behandelvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in de chronische fase. NAH kan ontstaan door een beroerte. Het samenwerkingsverband waar ook Pluryn deel van uitmaakt staat op 17 mei met een stand op de Nijmeegse Dag van de Beroerte in het Radboudumc. Naast een stand van Hersenz, is hier ook een stand van Pluryn te vinden. De dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Het adres is Geert Grooteplein-Zuid 10 in Nijmegen. Meer informatie vind je hier.

Op 23 mei houden Zozijn en Pluryn in Nijmegen een gezamenlijke informatiebijeenkomst over Hersenz. Daar lees je hieronder meer over.

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Informatiebijeenkomst Hersenz voor mensen met NAH
Hersenz sluit aan bij Landelijke Dag van de Beroerte
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Symposium 'Jongeren sterker in de samenleving'

Maandag 20 juni
Burgers' Zoo, Arnhem

meer informatie
In deze uitgave
 
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: klantenbureau@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 50 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn