> 
 > 

Jaarlijks worden duizenden kinderen en gezinnen goed geholpen in de jeugdzorg. Van pleeggezinnen tot instellingen waar jongeren 24 uur per dag verblijven, het is een breed werkveld.

 

Er werken iedere dag veel mensen met veel passie en professionaliteit aan een gezonde ontwikkeling en toekomst- perspectief van jongeren, uitgaande van de rechten van het kind:

  • Recht op leven
  • Recht op liefde
  • Recht op vrijheid
  • Recht op zorg

 

Het doel is altijd dat het kind in een veilige omgeving kan opgroeien naar volwassenheid. Om dat te bereiken kan de jeugdzorg niet zonder de inzet van het gezin en het sociale netwerk van het kind.

 

Er wordt veel gevraagd van de sector als het gaat om het aantonen van de effectiviteit van de behandeling. Logisch, maar ook ieder persoonlijk verhaal van de jongeren is belangrijk. De verhalen van hun leven voor De Hoenderloo Groep, maar ook verhalen van hun tijd bij ons.

 

Iedere dag gebeuren er bijzondere dingen die aangeven waar het om gaat. Echte verhalen, echte mensen, kleine gebeurtenissen die van grote waarde zijn in het leven van jongeren. Te mooi, bijzonder of ontroerend om niet te vertellen.

 

Wij delen deze verhalen graag met de buitenwereld en stellen daar waar mogelijk onze deur open om een goed en zo reëel mogelijk beeld te geven van ons werk, onze jongeren en onze professionals.

Persvoorlichting

Voor persvoorlichting en vragen kunt u contact opnemen met:
Marian Draaisma
Manager Marketing
T 088 – 779 20 50
mdraaisma@pluryn.nl

Nieuwsberichten

Voor actuele berichten klik hier

Boilerplate

Beeldmateriaal

Wilt u gebruik maken van beeldmateriaal van De Hoenderloo Groep, neem dan contact op met de afdeling Communicatie via T 088 - 779 20 50. Het gebruik van foto's van jongeren is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van zowel jongere, ouders/voogd als De Hoenderloo Groep.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]