Aanmelding en plaatsing binnen JeugdzorgPlus

De Hoenderloo Groep biedt op de locatie Kop van Deelen het JeugdzorgPlus behandelaanbod aan. Voor jongeren uit de regio's Rijnmond, Haaglanden, Zuid-Holland Zuid, Midden-Holland en Holland-Rijnland. Aanmeldingen lopen via de plaatsingscoördinator voor regio Zuid-West. Voor een plaatsing binnen JeugdzorgPlus (gesloten jeugdhulp) is altijd een 'beschikking gesloten jeugdzorg' van de kinderrechter nodig.

 

Vanaf 2015 zijn er met de samenwerkende regio's in Gelderland afspraken gemaakt voor Gelderse jongeren met een machtiging gesloten jeugdzorg. Ook in andere regio's zijn er afspraken over plaatsingsmogelijkheden voor jongeren in onze JeugdzorgPlus of wordt er op basis van de hulpvraag van de jongere bezien of er een individuele afspraak (maatwerk) mogelijk is. Neem voor de mogelijkheden contact op met het klantenbureau via T 088 - 779 51 45 (of T 088 - 779 50 00) of klantenbureaudhg@pluryn.nl

 

Vanaf 2015 kunnen ook jongeren geplaatst worden volgens een nieuwe maatregel in de Jeugdwet, namelijk de voorwaardelijke machtiging gesloten. Jongeren worden dan onder voorwaarden in een open intensief groep geplaatst.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]